BIBLIOTECA
IES Dr. Lluís Simarro
 Administració
Usuari
Clau
  


Benvinguts/des a la Biblioteca de l´IES Dr. Lluís Simarro

Aquesta és la pàgina de la Biblioteca del nostre centre. Des d'ací pots consultar els fons bibliogràfics i documentals dels que disposem.
A més, et mantindrem informat de novetats, últimes adquisicions, etc. Per a realitzar consultes fes clic en el botó 'Consultar els fons bibliogràfics', a la dreta.Al capdavall, llegir és seguir vivint, i cadascú ho fa a la seua manera. Joan Fuster
Aquesta setmana recomanem...

Biblioteca

La importància de llegir llibres

El món gira a l’entorn de les noves tecnologies, certament, aquestes ens fan la vida més senzilla en molts aspectes. Tanmateix són una font de distracció, sobretot per als nostres joves adolescents que no han après a fer-les servir. Una de les fites del món educatiu i també de les famílies hauria de ser, doncs, ensenyar a fer-ne un bon ús.

Llegir llibres de tota mena, per plaer, és una font de coneixement, d’aprenentatge, de creixement personal, d’obertura al món…, i s’està perdent, potser per manca de temps, les xarxes socials tenen els joves absorbits.

Cal donar exemple, cal que parlem de llibres, cal que en compartim, cal que encomanem el nostre gaudi per la lectura. Cal que llegim davant els nostres fills/es. Cal omplir el nostre entorn dels llibres que hem llegit. L’exemple s’encomana!

Hui celebrem que hem arribat al volum 11.000 amb el títol de "Violeta" novel·la d´Isabel Allende, escriptora xilena. En l´IES Dr Lluís Simarro seguim treballant en el foment de la lectura. 

Felicitacions a tota la junta educativa

NOVETATS
AutorTítolEditorial
AAVVFilosofía en viñetasPenguin Random House
AAVVFilosofía en viñetasPenguin Random House
AAVVFilosofía en viñetasPenguin Random House
Torrent, FGràcies per la propinaBromera
Pasqual Escrivà, GemmaÚltim vaixell, LSantillana
AAVVDiccionario moderno AlemánLangenscheidt
AAVVCompact diccionario inglèsGrijalbo
Lozano, DavidDesconocidosEdebé


http://www.ieslluissimarro.org/mediateca

El Club de la Lectura és l’espai virtual del nostre centre per al foment de la lectura. El complement perfecte del present espai bibliogràfic.  No deixeu de visitar-lo!


Creative Commons. IES Dr. Lluís Simarro. 2012.