El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

Archive for the ‘Exposicions’ Category

Exposició “Com es fa un llibre”

Exposició “Com es fa un llibre”

”  Hi ha qui, fent broma, ha qualificat el llibre d’objecte extraterrestre perquè, lluny de la complexitat d’altres creacions de la ment humana, és un conjunt senzill de fulls cosits. Aleshores, com és possible que tinga eixa extraordinària capacitat d’emocionar a qui el llig?
Us heu preguntat mai qui fa possible aquest objecte «marcià»? L’exposició que us presentem tracta d’explicar com es fa un llibre des de l’original fins al llibre com a objecte i us ensenyem la gent que participa en el procés. La mostra està integrada per 16 panells enrotllables amb il·lustracions d’Enric Solbes. “

Exposició al hall del nostre centre IES LLUÍS SIMARRO. Si vols saber més al voltant del il.lustrador gràfic Enric Solbes visita la seua web.

Exposició de Adrià Pina en Galeria “La Tira”

Exposició de Adrià Pina en Galeria “La Tira”

En la galeria d’art “La Tira” de Xàtiva hi ha una exposició del artista plàstic Adrià Pina. Si tens una miqueta de temps passa i gaudix de les pintures que presenta l’artista de L’Alcudia. Per a més informació puntxa en la imatge.

Exposició Homenatge a Toulouse-Lautrec a Xàtiva

Exposició Homenatge a Toulouse-Lautrec a Xàtiva

Casa de Cultura. Carrer  Montcada, 7 Xàtiva Del 6 d’ octubre al 8 de novembre

Henri Toulouse-Lautrec va ser, indubtablement, un dels grans artistes del segle XIX. Amb una manera molt personal d’entendre la pintura, va aconseguir sorprendre als seus contemporanis per la seua incomparable capacitat de percepció i la seua habilitat per a retratar la quotidianitat. Diversos anys després de la seua mort, Lautrec continua sent una icona per als creadors del nostre temps tal com es va posar de manifest l’any 2001 quan, amb motiu del centenari de la seua desaparició, el Club dónes Partenaires du Musée Toulouse-Lautrec d’Albi es va dirigir a 100 dels millors grafistes del món perquè li rendiren el seu particular homenatge. Cada un d’eixos dissenyadors va crear un cartell en què va deixar patente el seu punt de vista sobre el gran cartelista francés, demostrant un gran coneixement de la seua figura.

L’Obra Social “la Caixa” va adquirir un joc d’eixos cartells i, amb motiu d’esta exposició, s’han seleccionat seixanta peces que es presenten el públic per primera vegada a Espanya. Junt amb estes obres gràfiques, s’exhibixen fotografies de Toulouse-Lautrec i reproduccions de les seues cartells que han sigut referència per a les creacions dels grans dissenyadors contemporanis.

Sens dubte, els amants de l’art es veuran embolicats en un gran homenatge a un gran pintor.

Folleto de la exposicióToulouse-Lautrec (PDF, 990 KB)

“ArtProject” de Google

 

“ArtProject” de Google

Explora diversos museus de tot el món , descobrix i observa centenars de materials gràfics amb la ferramenta zoom aconseguint una visió de les obres artístiques en alta resolució i tot això gràcies al projecte “Art Project” de Google.

 

Monet al “Grand Palais” de Paris

 

             Monet al “Grand Palais” de Paris              

Monet protagonitza una de les grans mostres de la tardor europea. El Grand Palais de París acull l’exposició ‘Claude Monet (1840-1926)’, amb 175 obres del pintor impressionista. S’espera un rècord de més de 800.000 visitants. En este enllaç podràs disfrutar d’una visió totalment diferent de la seua obra, disfruta-la !…

Visita virtual a “Ghirlandaio y el Renacimiento en Florencia”

 

Visita virtual  “Ghirlandaio y el Renacimiento en Florencia”

Esta obra i el seu context més ampli constituïxen l’objectiu de la present exposició del Museu Thyssen-Bornemisza. Cal destacar que Ghirlandaio va subratllar tres aspectes de la personalitat de la model —la seua bellesa, el seu paper com a esposa de Lorenzo i la seua virtut i devoció— que són els temes principals entorn dels quals s’ha organitzat esta mostra.

Capella Sixtina Virtual

 

                      Capella Sixtina Virtual                      

Una de les grans meravelles del món pot ser visitada virtualment amb una resolució excel·lent, tan sols heu d’accedir a l’enllaç i amb el ratolí anar voltejant per a poder apreciar tots els detalls d’esta meravella, que el disfruteu.

 

 

Dissenya la teua Vaca

 

                          Dissenya la teua Vaca                        

Si vols dissenyar una Vaca com ho han fet un grup d’artistes visita aquesta web …

visitar

+info

Les mòmies d’Egipte

 

                   Les mòmies d’Egipte                          

Si t’agrada el món de les mòmies visita i juga en aquesta sala virtual del Museu de les Civilitzacions de Quebec…

Josep Chaix, enginyer i matemàtic

 

        Josep Chaix, enginyer i matemàtic                 

Aci podeu veure un catàleg de l’exposició que va organitzar el Departament d’Arts Plàstiques al voltant de Josep Chaix l’any 2000. Probablement tingueu ocasió en breu de podeu veure la mateixa en l’IES Lluís Simarro…