El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

Archive for the ‘Publicacions’ Category

Curs 2012/2013 “Nou Llibre”

Curs 2012/2013 “Nou Llibre”

Comencem el curs 2012/2013 i com a novetat presentem el nou llibre de text trilingüe per a 1r d’ESO . Per a major informació punxa en el link.


Comenzamos el curso 2012/2013 y como novedad presentamos el nuevo libro de texto trilíngüe para 1º de ESO . Para mayor información pincha en el link.

llibre de text valencià

libro de texto castellano

Llibre molt interessant

Llibre molt interessant

Tinc a la disposició dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, així com per als cursos de batxillerat, un llibre molt divertit que de segur vos servirà per a millorar la vostra visió espacial. El llibre està basat en la tecnologia de la realitat augmentada (AR) i com el seu títol ens indica ” Curso para mejorar la capacidad espacial” ens planteja una sèrie d’exercicis que al llarg del seu desenvolupament ens ensenya a observar, pensar i entendre la forma tridimensional.

Clik en la imatge i visita la web.

Les noves revistes

 

                            Les noves revistes                            

A mesura que l’iPad comença a arribar a nous mercats, o almenys es confirma la seua arribada, la major part de mitjans comencen a reaccionar a esta situació. Un dels mitjans que més es veu afectat pel llançament de l’iPad és el sector de les revistes. En este vídeo podem veure cap a on evoluciona la revista digital…

 

 

Publicació Llibre de Dibuix

 

                     Publicació Llibre de Dibuix                 

El Cap de Departament de Dibuix ha publicat la primera part del llibre “Dibujo geométrico para todos” de la editorial Ulleye . Conté els principis bàsics de la geometria i el dibuix geomètric partint de zero fins arrivar a la resolució de les tangències resoltes mitjançant el concepte de lloc geomètric.