El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

Archive for the ‘3er ESO’ Category

Exposició “Com es fa un llibre”

Exposició “Com es fa un llibre”

”  Hi ha qui, fent broma, ha qualificat el llibre d’objecte extraterrestre perquè, lluny de la complexitat d’altres creacions de la ment humana, és un conjunt senzill de fulls cosits. Aleshores, com és possible que tinga eixa extraordinària capacitat d’emocionar a qui el llig?
Us heu preguntat mai qui fa possible aquest objecte «marcià»? L’exposició que us presentem tracta d’explicar com es fa un llibre des de l’original fins al llibre com a objecte i us ensenyem la gent que participa en el procés. La mostra està integrada per 16 panells enrotllables amb il·lustracions d’Enric Solbes. “

Exposició al hall del nostre centre IES LLUÍS SIMARRO. Si vols saber més al voltant del il.lustrador gràfic Enric Solbes visita la seua web.

La Proporció Àuria i els logotips

La Proporció Àuria i els logotips

La Proporció Àuria (o Número Auri, o Divina Proporció, entre altres denominacions), és una curiosa relació matemàtica present en la naturalesa.
En el següent article podem veure un estudi de l’aplicació de la proporció àuria en el disseny de logotips…  Un article molt interessant !


Estreles nadalenques

Estreles nadalenques

Si vols fer una decoració amb motius nadalencs, en el link podràs veure i descarregar desenvolupaments d’ estreles .

ESTRELES DE NADAL


Exercici per estudiar Vistes amb RA

Exercici per estudiar Vistes amb RA

Amb aquest exercici podràs visualitzar figures amb tres dimensions gracies a la tecnologia de la Realitat Augmentada. Amb el link podràs informar-te més al voltant del exercici.

+info


Aplicacions flash: xarxes bidimensionals, mandales, estampats…

Aplicacions flash: xarxes bidimensionals, mandales, estampats…

Vos deixe els links perquè  treballeu les xarxes, estampats, etc. Practiqueu, creeu, i sobretot passeu-ho bé. Heu de tindre el flash player per a poder usar les app.

caleidoscopio embaldosado estampado quilt

Llibre molt interessant

Llibre molt interessant

Tinc a la disposició dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, així com per als cursos de batxillerat, un llibre molt divertit que de segur vos servirà per a millorar la vostra visió espacial. El llibre està basat en la tecnologia de la realitat augmentada (AR) i com el seu títol ens indica ” Curso para mejorar la capacidad espacial” ens planteja una sèrie d’exercicis que al llarg del seu desenvolupament ens ensenya a observar, pensar i entendre la forma tridimensional.

Clik en la imatge i visita la web.

La llum en l’art

 

La llum en l’art

Per a l’art, la llum ho és tot. Des del mateix moment en què la llum és la font que ens possibilita la visió de les coses, es convertix en l’element fonamental a tindre en compte en qualsevol obra artística. Des dels mes antics artistes de què es tenen referències fins als mes contemporanis, sempre ha existit una especial preocupació pel tema de la llum.
Amb este recurs d’Alfonso Romero podràs estudiar el concepte de la llum.

…i 3er CLIP per a la Campanya de Reciclatge

 

…i 3er CLIP per a la Campanya de Reciclatge

Tercer i últim clip per a publicitar la campanya de reciclatge….en breu els podreu veure en el hall de l’institut…

Un altre Clip

 

 Un altre Clip

 Un altre clip per a publicitar la pròxima campanya de reciclatge en el nostre centre… 

 

Deu il·lusions visuals explicades i una sense explicació‏

 

Deu il·lusions visuals explicades i una sense explicació‏

El neurocientífic Luis Miguel Martínez Otero ens ajuda a desentranyar la manera en què el nostre cervell reinterpreta la realitat i ens explica algunes de les “il·lusions visuals” més conegudes.