El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

Archive for the ‘1er ESO’ Category

Exposició “Com es fa un llibre”

Exposició “Com es fa un llibre”

”  Hi ha qui, fent broma, ha qualificat el llibre d’objecte extraterrestre perquè, lluny de la complexitat d’altres creacions de la ment humana, és un conjunt senzill de fulls cosits. Aleshores, com és possible que tinga eixa extraordinària capacitat d’emocionar a qui el llig?
Us heu preguntat mai qui fa possible aquest objecte «marcià»? L’exposició que us presentem tracta d’explicar com es fa un llibre des de l’original fins al llibre com a objecte i us ensenyem la gent que participa en el procés. La mostra està integrada per 16 panells enrotllables amb il·lustracions d’Enric Solbes. “

Exposició al hall del nostre centre IES LLUÍS SIMARRO. Si vols saber més al voltant del il.lustrador gràfic Enric Solbes visita la seua web.

Estreles nadalenques

Estreles nadalenques

Si vols fer una decoració amb motius nadalencs, en el link podràs veure i descarregar desenvolupaments d’ estreles .

ESTRELES DE NADAL


Curs 2012/2013 “Nou Llibre”

Curs 2012/2013 “Nou Llibre”

Comencem el curs 2012/2013 i com a novetat presentem el nou llibre de text trilingüe per a 1r d’ESO . Per a major informació punxa en el link.


Comenzamos el curso 2012/2013 y como novedad presentamos el nuevo libro de texto trilíngüe para 1º de ESO . Para mayor información pincha en el link.

llibre de text valencià

libro de texto castellano

Llibre de EPV 1er ESO volum 2

Llibre de EPV 1er ESO volum 2


Ja ha vist  la llum el volum núm. 2 del llibre de text per a 1r d’ESO. Tracta sobre els temes del color i la forma…i en projecte el volum núm. 3….


Llibre per a 1er d’ESO

Llibre per a 1er d’ESO

Els professors del departament Francisco Juan i Rubén Colomer acaben de publicar un llibre de text per a 1r d’ESO, “Educació plàstica i visual“. El nou del llibre presenta com a novetat diversos aspectes com són “text trilingue”, “separació física del llibre en tres parts”, “continguts de la matèria des de zero”…etc



Col·lecció de textures

Col·lecció de textures

A l’hora de realitzar una composició amb textures ens pot ser molt útil buscar pàgines web que recopilen una important col·lecció d’estes. En esta pàgina pots inspirar-te per a la realització dels teus treballs…

clik en la imatge


Collage amb textures on line

Collage amb textures on line

Ací vos deixe un link del club Super3 de la TV3 de catalunya que consistix en una aplicació perquè realitzeu un collage amb textures..segur que vos agradarà.


“Pos-it Art” treball de 1r de la ESO

“Pos-it Art” treball de 1r de la ESO

Els alumnes de 1r d’ESO estan treballant amb els elements bàsics de l’expressió plàstica ( punt,linia, pla, textura…) i estan realitzant un treball sobre el “pos-it Art”. Tan sols amb els pos it dissenyen imatges com estes que han posat en les finestres de l’aula.



Pos-it + Stop motion = …

 

Pos-it + Stop motion =…

La història va començar com un simple joc per a matar el soporífer agost durant els descansos matinals de les empreses del barri parisenc de Montreuil. Usant els cèlebres post-it com si foren píxels de videoconsola, els executius de moltes oficines dedicades a les noves tecnologies van començar a dissenyar figures de colors i a representar-les en els finestrals dels seus envidats edificis. Un mode simpàtic per a passar el temps.

Però els de l’oficina de davant, al veure-ho, van decidir competir amb els pioners en creativitat i grandària i a poc a poc la distracció estiuenca es va transformar en emprenyament. Este joc domèstic va avançar un escaló i va arribar a la zona empresarial de la Defense, infestada de rascacels, per a després botar a altres ciutats com Lille o Lió.

Jon Henley, periodista del diari anglés ‘The Guardià’, ha sigut el primer a descobrir esta guerra del post-it, com ja se la coneix en tot França. Un article seu fa un relat cronològic de l’assumpte: dels finestrals del gegant del videojoc Ubisoft, la ‘postitmania’ va contagiar també la seu bancària del BNP Paribas; D’ací va passar als despatxos de la competidora: Société Général, para mes tard il·lustrar l’edifici del canal France 24 i el de Coca Cola…

…clik en la imatge i veuràs el video…

MAKING-OF

Edició de Vídeo

Edició de Vídeo

Per a finalitzar el curs 2010/2011 ens fiquem de ple en un mitjà de comunicació com és el VÍDEO. El treball final consistix precisament en l’edició d’un vídeo tal com hem vist en l’aula. Ací teniu un enllaç amb un breu resum sobre el procés d’edició.