El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

“Le Grand Palais” de Paris

 

                   “Le Grand Palais” de Paris                   

El Grand Palais, estrela de l’Exposició Universal de 1900, va tornat a obrir les seues portes en ple cor de París magníficament restaurat, després de dotze anys de tancament i quatre d’obres, il·luminat amb llum natural per la més bella i gran vidriera del món. L’esdeveniment, “un renaixement més que una reobertura”, va ser programat pel ministre de Cultura i de Comunicació, Renaud Donnedieu de Vabres, per a inaugurar al setembre del 2005 les jornades europees del patrimoni. Una invitació a “reapropiar-se” d’este lloc màgic.

 

 

Bookmark and Share {facebook-share}

Comments are closed.