El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

L’iPad i l’educació

 

                           L’iPad i l’educació                        

 

A pesar que l’iPad acaba d’eixir a la venda fa a penes quatre dies a Espanya, molts sectors pareixen estar ja preparats per a aprofitar tot el seu potencial. Els dos mesos llargs que han transcorregut des de la presentació del nou dispositiu d’Apple han servit perquè els mercats desenvolupen les estratègies comercials a mamprendre davant del que es pressuposa una nova era: la dels tablets.

Algunes de les empreses involucrades en el sector dels llibres electrònics, per exemple, van hissar la bandera blanca abans inclús que es començara a comercialitzar l’iPad. És el cas d’Amazon, pionera en el negoci i fins fa poc líder indiscutible d’este segment del mercat, que va anunciar la setmana passada que el Kindle tindrà una versió per a tablets com l’iPad d’Apple.

També pareixen preparats per a l’era dels tablets alguns camps allunyats del negoci, com el de l’educació. Ja estan començant a sorgir les primeres anàlisis sobre les aplicacions educatives que inclou l’iPad: per exemple, ‘The Elements‘, una ferramenta que presenta la taula periòdica de forma visual, fent molt més atractiu el procés d’aprenentatge.

 

 

Bookmark and Share {facebook-share}

Comments are closed.